• fp banner1
  • SKIW - Kennisuitwisseling IndustriĆ«le Watertechnologie

Water vacatures via TechniekJobBoard

KNW / H2O heeft de krachten gebundeld met TechniekJobBoard voor vacatures in de water sector. De vacatures worden door automatisch doorgeplaatst in het krachtige netwerk van H2O media en bereiken zo op een snelle en gemakkelijke manier een grote doelgroep.

Koninklijk Nederlands Waternetwerk (KNW), de uitgever van H2O media (Vakblad H2O, vakbladh2o.nl, Water Matters en H2O-Video) heeft haar krachten gebundeld met TechniekJobBoard.

TechniekJobBoard is dé online vacaturebank voor technische vacatures, in alle vakgebieden op VMBO-, MBO-, HBO- en WO-niveau.

Vacatures in de watersector

Voor € 250,00 plaatst u uw vacature(s) met vakgebied water op TechniekJobBoard.nl met een automatische doorplaatsing op H2Owaternetwerk.nl en SKIW.nl. Vacatures worden kosteloos doorgeplaatst op Social Media, zoals Twitter, Linkedin, Facebook en Instagram.

Wilt u nog meer zichtbaarheid? Dan kunt u uw vacature(s) ook doorplaatsen in het maandelijkse H20 vakblad (magazine plaatsing is alleen mogelijk met een online plaatsing).

Actueel overzicht water vacatures via H2Owaternetwerk.nl

H2O Waternetwerk toont de meest actuele watergerelateerde vacatures, zie H2Owaternetwerk.nl - vacatures

Meer informatie? of wilt u direct vacature(s) plaatsen?

  • Neem contact op met Tamara Drevijn-Bos, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-12065758.
  • Voor al uw technische (water) vacatures : TechniekJobBoard.nl

TechniekJobBoard.nl