• fp banner1
  • SKIW - Kennisuitwisseling IndustriĆ«le Watertechnologie

Vlaams-Nederlandse Inspiratiedag - Afvalwaterzuivering in het buitengebied

iqua inspiratiedagProjectconsortium I-QUA (Interreg Vlaanderen-Nederland) organiseert samen met het Vlaams Kenniscentrum Water (Vlakwa) en SKIW op donderdag 19 oktober 2017:

Vlaams-Nederlandse inspiratiedag rond robuuste watersystemen, afvalwaterzuivering in het buitengebied en circulaire economie voor wetenschappers, bedrijfsleven en overheid.

Op het programma staat een gevarieerde dag met lezingen en workshops. Onderdeel van deze dag is o.a. een besloten workshop waarvoor een aantal specifieke deelnemers worden uitgenodigd die mogelijk betrokken zijn of kunnen worden bij nader te definiëren grensoverschrijdende projecten gerelateerd rond het gebied van de Mark.

Aanvang is om tien uur 's ochtends in het Clubhuis van de Royal Yachtclub van België in Antwerpen. Het einde van het evenement is voorzien rond 18 uur.

Wegens het overweldigende succes is de inschrijving voor dit evenement gesloten.

Details: Vlakwa - Inspiratiedag 19 oktober
Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  (Vlakwa)

Organisatie: SKIW, Vlakwa en het Interreg Vlaanderen-Nederland project I-QUA (innovatieve afvalwaterzuivering in het buitengebied)