WELKOM BIJ SKIW

Stichting Kennisuitwisseling Industriële Watertechnologie

SKIW Kennisuitwisseling Industriële Watertechnologie

SKIW Kennisuitwisseling Industriële Watertechnologie

SKIW Kennisuitwisseling Industriële Watertechnologie

SKIW Kennisuitwisseling Industriële Watertechnologie

SKIW Kennisuitwisseling Industriële Watertechnologie

koelwaterdag 2aSKIW en ENVAQUA organiseerden op 7 december de Themadag Industrieel Koelwater, in samenwerking met Deltalinqs en VEMW. Een geslaagde dag, die oa. resulteerde in de oprichting van het landelijke KoelwaterPlatform.

Tijdens deze Koelwaterdag werd met presentaties, pitches en een paneldiscussie onder meer aandacht besteed aan de ervaringen van industriële koelwatergebruikers, nieuwe ontwikkelingen op het gebied van koelwaterbehandeling en de invloed van big data en van huidig en toekomstig (Europees) beleid. Uiteraard kwam ook Legionella-preventie en -beheer aan de orde.

SKIW / Envaqua Koelwaterdag

  • donderdag 7 december 2017 | EIC Mainport Rotterdam in Rozenburg
  • organisatie: SKIW en ENVAQUA, ism Deltalinqs en VEMW
  • contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (voor SKIW) en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (voor ENVAQUA)

Verslagen en terugblik

Download Presentaties en pitches

 

logo    logo envaqua

1712 koelwaterdag1a1712 koelwaterdag8a1712 koelwaterdag4a1712 koelwaterdag5a1712 koelwaterdag6a1712 koelwaterdag3a

Terug ↑


koelwaterdag 1aAchtergrond koelwaterdag

Sinds het vaststellen van de BAT (Best Available Techniques) door de EU in 2001 hebben er zich op technisch en technologisch gebied veel veranderingen aangediend en zijn op sommige onderdelen de inzichten duidelijk veranderd.

Hoog tijd om op deze Koelwater­dag stil te staan bij de nieuwste ontwikkelingen. Voor deelnemers aan de Koelwaterdag die niet dagelijks met koelwater om­gaan, werd gestart met een inleidende presentatie over koelwaterbehandeling.

Op het programma stonden 6 presentaties van industriële koelwatergebruikers, advies­bureaus en bedrijven die de zorg voor koelwaterbehandeling op zich kunnen nemen, 7 pitches van onder meer organisaties die zich met innovaties op het gebied van koel­water­behandeling bezig houden, en een discussiepanel dat zich over een aantal aan hen voorgelegde stellingen zal buigen. Binnen het programma was voldoende ruimte inge­bouwd om te netwerken.

Themadag Industrieel Koelwater werd georganiseerd door SKIW en ENVAQUA, in samenwerking met Deltalinqs en VEMW.

logologo envaqua