WELKOM BIJ SKIW

Stichting Kennisuitwisseling Industriële Watertechnologie

SKIW Kennisuitwisseling Industriële Watertechnologie

SKIW Kennisuitwisseling Industriële Watertechnologie

SKIW Kennisuitwisseling Industriële Watertechnologie

SKIW Kennisuitwisseling Industriële Watertechnologie

SKIW Kennisuitwisseling Industriële Watertechnologie

interreg innovatie event 2Interreg Vlaanderen-Nederland organiseerde op 22 september 2016 het event 'Innovatie op alle fronten' om ondernemers te informeren over subsidiemogelijkheden voor Vlaams-Nederlandse innovatieprojecten. De focus lag op kleine en middelgrote ondernemingen.

Interreg Event: Innovatie op alle fronten

22 september 2016 | 15:30-19:00 | Bio Base Europe Pilot Plant - Gent

Via drie Interreg-projecten kunnen ondernemers de komende jaren een beroep doen op subsidie en ondersteuning voor industrieel onderzoek en experimentele ontwikkeling. Diverse speerpuntsectoren komen hierbij aan bod:

  • CrossRoads 2 richt zich op grensoverschrijdende samenwerking tussen ondernemingen en ondersteunt zowel haalbaarheidsstudies als concrete innovatieprojecten op domeinen als Agrofood, Chemie en materialen, High tech Systemen, Life Sciences & health, Cleantech, Biobased, Logistiek en Maintenance.
  • Het project CrossCare heeft als doel om innovatie in de zorg te stimuleren, bij te sturen en te versnellen door het aanbieden van een zorgproeftuinsetting in zowel Vlaanderen als Nederland en een fonds waarmee innovatieprojecten kunnen worden ondersteund.
  • In Link2innovate ten slotte, worden technostarters gelinkt aan geïnteresseerde bedrijven of organisaties aan de andere kant van de grens en kunnen zij daarvoor beroep doen op business coaching om deze samenwerking te realiseren en op steun voor experimentele ontwikkeling om hun product of dienst sneller en efficiënter in de markt te zetten.

Programma en inschrijven

Heb je interesse in een grensoverschrijdende samenwerking voor jouw innovatief project binnen CrossRoads, CrossCare of Link2innovate? Tijdens het event maak je kennis met de Interreg-medewerkers, de medewerkers van de drie projecten en met mogelijke projectpartners (bedrijven en onderzoeks- en kennisinstellingen) langs beide zijden van de grens.

Het event is gratis. Zie hier voor programma.

interreg innovatie event