WELKOM BIJ SKIW

Stichting Kennisuitwisseling Industriële Watertechnologie

SKIW Kennisuitwisseling Industriële Watertechnologie

SKIW Kennisuitwisseling Industriële Watertechnologie

SKIW Kennisuitwisseling Industriële Watertechnologie

SKIW Kennisuitwisseling Industriële Watertechnologie

SKIW Kennisuitwisseling Industriële Watertechnologie

logo watersymposiumDe 14e editie van Hét Nationale Watersymposium voor industrie en waterbeheerders wordt georganiseerd op donderdag 8 juni 2023 in Amersfoort.

Het Watersymposium is een boeiende en inspirerende dag met tal van interessante presentaties. Dit jaar worden ook innovaties vanuit diverse onderzoeksinstellingen gepresenteerd. Wij nodigen u van harte uit om mee te praten en denken.

- - -
HÉT NATIONALE WATERSYMPOSIUM 2023
donderdag 8 juni 2023 | 10:30-17:00 | RHDHV in Amersfoort

live event in Amersfoort, met ruime gelegenheid voor ontmoeting en uitwisseling met collega's

Op donderdag 8 juni 2023 organiseren SKIW en VEMW, in nauwe samenwerking met andere organisaties, de 14e editie van Hét Nationale Watersymposium. Een uitgelezen kans om uw kennis te verbreden, te leren van ervaringen van anderen en te netwerken. Tijdens het vorige Watersymposium werd al duidelijk dat veel industriële bedrijven actief bezig zijn met de verduurzaming van hun watergebruik. Maar ook, dat er nog veel werk te doen is.

Een toekomstbestendig watersysteem vereist een transitie naar een klimaatrobuust waterbeheer, en een duurzaam en circulair watergebruik. Industriële watergebruikers moeten hun waterverbruik verder verduurzamen. Het Kabinet maakt water en bodem sturend in de ruimtelijke ordening, en wil het grootzakelijk gebruik van drinkwater in 2035 met 20% reduceren. De watertransitie is een gezamenlijke opgave voor overheid en watergebruikers.

SKIW en VEMW werken aan een programma rond de uitdagingen waar beleidsmakers, waterbeheerders en watergebruikers mee te maken hebben. Het programma is in voorbereiding, noteer alvast de datum!

- - -
PRAKTISCHE INFORMATIE
-
datum: donderdag 8 juni 2023
- locatie: Royal HaskoningDHV in Amersfoort
- kosten: 395 euro (ex btw); leden van VEMW betalen 345 euro (ex btw), en studenten 50 euro (ex btw)

Aanmelden via de VEMW website: maak een VEMW account aan en login naar het Registratieformulier

Sponsormogelijkheden: Er zijn verschillende sponsormogelijkheden. Voor informatie kunt u contact opnemen via email, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Johan van Mourik (SKIW), 06-53410577.

Zie ook de voorgaande edities van Hét Nationale Watersymposium en het Belgisch-Nederlandse Watersymposium.

- - -
De Stichting Kennisuitwisseling Industriële Watertechnologie (SKIW) en de Vereniging voor Energie Milieu en Water (VEMW) werken samen aan onder meer het verbreden van kennis en ervaring over optimalisatie en verduurzaming van industriële watersystemen. Hét Nationale Watersymposium is een van de gezamenlijke activiteiten.

logo

logo VEMW